Jaké jsou ty nejzajímavější kousky v našem outletu? Prošli jsme náš sklad a vybrali ty nejlepší nabídky. Vybavte se na zimu včas a za outletové ceny.

Zima se nezadržitelně blíží a my s napětím vyhlížíme první sněhové vločky. Spustili jsme outlet neaktuálních kolekcí a vy máte možnost se vybavit za opravdu štědré slevy. Tak se na to pojďme podívat. 

Rychlý rozcestník nejzajímavějších kategorií ORTOVOX

W22-23_1200x628_FreerideMen

Outlet tipy pro skialpinisty a freeridery

Kdo kdy vyzkoušel oblečení a vybavení ORTOVOX, už u něj zůstal. Tato dnes už světoznámá značka ze světa skialpinismu a freeridu vyrábí vybavení a oblečení, které je nejen atraktivní svým osobitým designem, ale je i skvěle funkční. Využívá nejen těch nejmodernějších syntetických materiálů ale zejména i přírodní merino vlny nebo švýcarské vlny. Na své si u značky ORTOVOX přijdou také zejména příznivci udržitelného způsobu života. Recyklované materiály a CO2 Neutral kolekce jsou dnes u nich standardem.

  • Pánskédámské ORTOVOX 3L Deep Shell Bib Pants, 15 990 Kč, po 30% slevě 11 193 Kč – nepromokavé třívrstvé freeride kalhoty s laclem zajistí perfektní ochranu před sněhem.
  • Dámské kalhoty ORTOVOX Ortler Pants Women's, 10 690 Kč, po 30% slevě 7 483 Kč – skvěle padnoucí nepromokavé kalhoty ideální pro skialpinismus. 
  • Dámská univerzální fleece mikina ORTOVOX s kapucí i bez kapuce, 5290 Kč, po 30% slevě 3 703 Kč
  • Pohodlné a anatomicky tvarované dámské i pánské ponožky ORTOVOX Ski Rock'N'Wool Long Socks Men's, 1 090 Kč, po 30 % slevě 763 Kč.
  • Ultimátní freeridový batoh ORTOVOX Free Rider máme v 30% slevě a ve velikostech 22 llitrů, 26 litrů velikosti S a 28 litrů.
mikulas zubec

Mikuláš Zubec

Lezení se věnuje od roku 2011 a jeho přirozený habitat je uprostřed alpské nebo tatranské stěny. Najdete ho ale i v Summit Trade, kde vede marketingové oddělení.
ST tipy
Skialpinismus
Freeride