Izolace tepla a ochrana proti vlhkosti

Bivakovací pytle ORTOVOX jsou odolné vůči větru, vlhkosti a usazení nečistot. Stříbrné vnitřní podšívání chrání proti chladu tím, že odráží tělesné teplo.

_MZP8169

Stručně o bivakovacích vacích ORTOVOX

Vak BIVI PRO představuje mnohem více než jen bivakovací pytel. Je ideální pro profesionální, improvizovaný sestupový transport zraněné osoby. Můžete jej transformovat na sedací stan s kapucí nebo na sluneční markýzu. Poskytuje prostor pro 1-2 osoby. Přestože je robustní, váží jen 680 g.

Model BIVY SINGLE je vhodný pro pravidelné bivakování, pokud očekáváte odolnost a nevadí vám vyšší hmotnost (235 g). Odolává větru a odpuzuje vodu i nečistoty. Kompresní obal s uzávěrem ROLL TOP. Můžete do něj vstoupit i se spacím pytlem (rozměry 72 x 230 cm).

BIVY DOUBLE je vak pro bivakování dvou osob, který lze sbalit do malého pytlíku pomocí kompresního obalu Roll Top. Proč pro 2 osoby? Při nuceném bivaku si do pytle můžete vložit batoh, připravit si termosku a přespat ve sněhovém iglú v sedě ve dvojici - díky tomu se pytel efektivněji "vyhřívá" tělesným teplem.

Model BIVY ULTRALIGHT - poskytuje ochranu 1–2 osobám (rozměry 110 x 235 cm). Má velikost čtvrtlitrové plechovky a váží jen 150 g. Není vhodný pro cílené spaní, ale pro ojedinělé nouzové situace.

BIVY-DOUBLE-25040-safety-blue-Open-HiRes (1)