Za nepříznivých podmínek by tak mohlo dojít ke snížení aktivační síly airbagového systému AVABAG.

Tímto problémem jsou postiženy pouze bombičky ze série, kde jsou adaptéry označeny tmavě modrou barvou. Všechny ostatní adaptéry (světle modrá a stříbrná) jsou z jiné produkce a zůstávají v perfektním stavu. Ztráta tlaku může být spolehlivě identifikována jako součást kontroly hmotnosti, která je nezbytná před použitím systému.

Abychom vyloučili jakékoli riziko, zasíláme preventivní bezpečnostní upozornění zdůrazňující, že je nezbytné zkontrolovat hmotnost AVABAG CARTRIDGE CARBON před každým použitím batohu airbagů AVABAG. Podrobný popis, jak zkontrolovat hmotnost bombičky, je uveden v návodu k použití dodávaném s každým batohem airbagů AVABAG a také ZDE.

Pokud kontrola hmotnosti ukáže, že nedochází ke ztrátě tlaku, lze bombičku bez obav používat i nadále. Kazety prokazující ztrátu tlaku lze vyměnit u specializovaného dealera (pro CZ a SK je to SUMMIT TRADE s.r.o.)

Všechny informace a pokyny, jak zkontrolovat vlastní kazetu, najdete na webových stránkách ORTOVOX. Servisní tým ORTOVOX lze kontaktovat zasláním e-mailu na avabag@ortovox.com nebo volejte na 0049-89-66675 215.

>>> PŮVODNÍ TISKOVÁ ZPRÁVA S NÁVODEM V ANGLIČTINĚ <<<

cznávod2x-100
mikulas zubec

Mikuláš Zubec

Lezení se věnuje od roku 2011 a jeho přirozený habitat je uprostřed alpské nebo tatranské stěny. Najdete ho ale i v Summit Trade, kde vede marketingové oddělení.