Neexistuje špatné počasí, pouze špatné oblečení

Nepromokavá bunda by měla být základem každého výletu do hor. Nepromokavé bundy od značky Mountain Equipment, vyrobené z materiálů GORE-TEX a DRILITE® vás udrží v suchu a pohodlí i před tím nejhorším počasím, které si dokážete představit. 

Dobrá nepromokavá bunda není jen o stoprocentně nepromokavém materiálu. To, co ji dělá vrcholovým vybavením do hor, jsou funkční prvky. Protože i ten nejlepší materiál by bez nich byl k ničemu. 

Při výběru nepromokavé bundy je důležité vědět, na jaké aktivity ji chcete používat a bez jakých funkčních prvků se zkrátka neobejdete. Dobře padnoucí střih, funkční kapuce, stahovací manžety, zip, který nepropustí vodu a nezasekne se, nebo velké kapsy a větrání v podpaží – to jsou prvky, na které je dobré se při výběru zaměřit.

Vybírejte s pomocí interaktivního průvodce

Stejně jako pro péřové bundy a péřové spací pytle, vytvořili jsme i pro kategorii nepromokavé bundy interaktivního průvodce, který vám ve třech krocích pomůže s výběrem té pravé "hardshellky" pro každé horské dobrodružství. ↓

Průvodce výběrem nepromokavých bund Mountain Equipment

Produktová videa

Funčkní prvky a technické detaily dělají z bund Mountain Equipment špičku na trhu. Pro lepší představu, jak bunda vypadá a jaké konkrétní funkční prvky má daný model, jsme pro vás natočili sérii produktových videí. ↓

profilovka

Barbora Mikolášová

Holka z Beskyd, která je součástí marketingového týmu Summit Trade. Když zaklapne počítač, nejčastěji dobíjí baterky šlapáním po horách – a to pěšky, na skialpech i na kole.
Poradna
Lezení
Vysokohorská turistika
Treking
Skialpinismus
Alpinismus