Do nové sezóny a do nových dobrodružství vyrážíme v novém kabátu. V posledních týdnech jste se už mohli seznámit s naší novou webovkou a obchodní partneři i s naším novým B2B systémem, obě platformy každým týdnem nabírají na nových a nových funkcionalitách. Tyto změny nyní doplňuje také nové logo. Nad našimi činnostmi vytváří jedním tahem sjednocující prvek a tím druhým pomáhá rozlišit naše hlavní aktivity.

Přivítejte naše nové logo

Patříte mezi ty, kterým bude naše původní logo chybět? Vězte, že nejste sami. I my jej stále vnímáme jako unikátní řešení, které kvalitně plnilo svůj účel. Proč jsme přistoupili k tvorbě nového loga?


Nové logo nevzniklo proto, že by to staré bylo špatné. Všechno to, co nám fungovalo jsme ponechali a to, co fungovat přestalo, jsme nahradili efektivnějším řešením. Naše nové logo je symbolem jednoduchosti, která přebírá stabilní prvky – font Montserrat a barevnost – které jsou již vryty do naší existence.

st-sa

New Summit Trade, new Summit Academy

Naše obchodní činnost distributora (Trade) a vzdělávací činnost (Academy) jsou dva rovnocenní sourozenci a jeden bez druhého by zde nebyli. Na této symbióze naše firma vyrostla. Je to naše poslání, jehož cílem není jen prodej outdoorového vybavení, ale také předávání znalostí, které vám pomohou jej správně používat a vytvářet si nové a bezpečné zážitky na horách.

Tato rovnocennost a symbióza však nebyla všude a vždy přítomna. Již déle jsme si uvědomovali, že naše komunikace v mnoha směrech zaostávala nejasným rozdělením, nejasnými poselstvími a nad tím vším stála rostoucí potřeba ke změně. Přesně proto vznikla naše nová webová řešení a také naše nové logo.

Frame 6259 (1)

Nový „Summit“ s přívlastkem „Trade“, jako výhradní distributor prémiových značek a jako profesionální partner pro širokou síť prodejců a jako produktová podpora pro jejich zákazníky na území Čech, Slovenska, Polska a Maďarska.

Nový „Summit“ s přívlastkem „Academy“, jako důvěryhodný poradce a váš profesionální parťák do hor, který vám předá kvalitní znalosti a pomůže k bezpečným zážitkům na horách.

Vizualizace nového webu

Nový symbol „Summit“ zároveň představuje všudypřítomnou energii a dynamiku v našich aktivitách a na horách, stopu na cestě k novým cílům a zážitkům, ale také nasbírané zkušenosti, spolupráce a také důraz na to, abychom našim partnerům vždy přinesli něco navíc.

Vizualizace nového loga ve vertikální aplikaci

Vydejte se s námi do nové etapy

Těšíme se na společné – a hlavně bezpečné zážitky na horách.

summit-slide-35

Za designem naší nové webovky, B2B platformy a taky logotypu stojí Lighting Beetle* z Bratislavy. Celému týmu z LB* moc děkujeme za to, že nás ochotně a profesionálně provedli komplexním procesem od prvních briefingů přes research, brainstormování, až po výsledek, který teď nám a taky hlavně vám, bude dělat radost.

profilovka

Michal Zborovjan

Rozený vychodniar, který zakotvil pod Tatrami. Na vizitce mu svítí pozice "social media manager", ale už od momentu, kdy do Summit Trade nastoupil, je jeho pracovní náplň mnohem širší.
Vizuální identita