Svátek všech zamilovaných připadá na 14. únor, ale každý outdoorový nadšenec ví, že hory lásku přenáší a oslavou je každý pobyt v přírodě

Romantické zážitky "po našem"

Vyrazte se svou spřízněnou duší oslavovat do hor a užijte si trochu jinou romantiku na svahu, na skalách nebo při procházce v přírodě v oblečení a vybavení od našich značek ORTOVOX, Mountain Equipment, black crows, Climbing Technology, TSL, Tenaya, E9, Fritschi a Kohla

Noc pod hvězdami

Nejlepší hotel je ten, kde svítí nekonečno hvězdiček a kde si postel i peřinu musíte sami přinést. V tomto případě doporučujeme pohodlí a teplo, které zajistí spacáky a karimatky Mountain Equipment.

SilvanMetz_2022_ME_Dolomites_22 -30 (1)

Túra se spaním na horské chatě

Skialpová túra, zakončená noclehem na horské chatě s dalšími 20 romanticky založenými nocležníky, bez sprchy, ale zato s parádním výhledem? Tak to máme rádi! V naší nabídce najdete pestrou škálu batohů, lyží, použitých skialpových setů i kompletní lavinovovou výbavu.

ORTOVOX_SKITOUR_WS2324_MaxDraeger_DB_4713

Na vrcholky hor spolu

Oběd s výhledem v 3 000 metrech? Existují i jiné způsoby, ale zvládnout to po svých je teprve důvod k oslavě. Pro vysokohorskou turistiku je klíčový výběr parťáka, ale také vybavení! Tepelný komfort zajistí zateplené bundy, bezpečnost zase lezecké vybavení od Climbing Technology.

SilvanMetz_2021_DownJacketShoot_ME-Downjacket-21-3909 (1)

Pokud si před nějakým výše uvedeným tipem potřebujete oprášit metodiku sportů nebo bezpečnost na horách, ponořte se do obsahu Summit Academy, kde najdete spoustu vzdělávacích článků o skialpinismu, lyžování, lezení a dalších sportech. 

Každopádně ať už se rozhodnete slavit svátek zamilovaných jakkoliv, přejeme vám, ať je to přesně podle vašich představ. A nezapomínejte, že ve dvou se to lépe táhne – v horách především!

profilovka

Barbora Mikolášová

Holka z Beskyd, která je součástí marketingového týmu Summit Trade. Když zaklapne počítač, nejčastěji dobíjí baterky šlapáním po horách – a to pěšky, na skialpech i na kole.
ST tipy
Vysokohorská turistika
Treking
Skialpinismus