Ortovox zkompletoval svou kolekci pro vysokohorskou turistiku a horolezectví robustní hardshellovou výbavou Westalpen 3L, která splňuje nejpřísnější měřítka pro pohyb v nejvyšších zónách Alp i jiných horách podobné výšky. Třívrstvá bunda a kalhoty jsou součástí systému Westalpen, skládající se z hardshellu, softshellu a izolační vrstvy.

barvyss22women1
barvyss22women2
barvyss22men1
barvyss22men2

SYSTÉM OBLEČENÍ WESTALPEN

Pro vysokohorský terén potřebuješ vytrvalost, zkušenosti, znalosti a také vybavení, které je odolné vůči nástrahám horského terénu. Technické, plně vybavené třívrstvé kalhoty a bunda WESTALPEN poskytují bezpodmínečnou ochranu proti povětrnostním vlivům a jsou extrémně odolné. Přeneseně řečeno – robustní ochranný štít s propracovanými technickými detaily.

HARDSHELL – OCHRANNÝ ŠTÍT

Čím výše v horách se nacházíš, tím náročnější je terén. 3L hardshell od Ortovoxu je ideálně vybavený na skály a led, je schopný zareagovat na rychlé změny počasí, prodyšností „udýchat“ namáhavé výstupy a zabránit prostoupení chladu a vlhka k tělu za vichru a bouře. Díky chráněnému větrání v podpaží, chytrému nastavení šířky nohavic, regulovatelné velikosti kapuce, pružným lemům na rukávech a integrovaným návlekům s inovativním ukotvením, poskytují spolehlivou ochranu před přírodními živly.

Vlastnosti Westalpen Hardshell:

  • ODOLÁVÁ VĚTRU A VODĚ
  • VYSOKÁ PRODYŠNOST
  • POVRCHOVÁ ÚPRAVA DWR PROTI VSAKOVÁNÍ VODY
  • NEPORÉZNÍ POLYURETANOVÁ MEMBRÁNA
  • NÍZKÁ VÁHA
  • MINIMÁLNÍ VELIKOST VE SBALENÉM STAVU
  • STREČOVÝ MATERIÁL
WAwmn3Lhardshell
WA3Lhardshell

Přehled odkazů na oblečení ORTOVOX:

Hardshell - dámské nepromokavé bundy

Hardshell - pánské nepromokavé bundy

Hardshell - dámské nepromokavé kalhoty

Hardshell - pánské nepromokavé kalhoty

Snímek obrazovky 2023-06-08 v 15.50.34

Michal Bulička

Publicista webu SkitourGuru a obsahu Summit Academy, který v rakouském Alpenvereinu zakončil státní zkouškou kurzy skitouringu, ledovcového skialpinismu a VHT. V horách čerpá zkušenosti nasbírané v průběhu stovek alpských túr při výuce skialpu z desítek uspořádaných kurzů.
Lezení
Vysokohorská turistika
Treking