Hole jsou pro sporty jako je trail running důležité z důvodu zlepšení stability, snížení namáhání těla, zvýšení efektivity pohybu a pomohou vám také zlepšit celkový zážitek z pohybu v přírodě.

Své o tom ví ambasadorka TSL Outdoor a instruktorka nordic walkingu Zuzana Vorobeľová, která dámské hole TRAIL C4 CORK CROSS SKY otestovala a popsala.

IMG-20230625-WA0054 (1)

Trail 4 Cork Sky

Čtyřdílné trail runningové karbonové hole s inovativním systémem skládání v svěží barevné kombinaci.

Zobrazit hole
TRAIL_CARBON_4_SKY_CORK_-_2-removebg-preview
Snapinsta.app_301032745_387901126841469_5928247399726172836_n_1080

Lehké, skladné, odolné

Hole TRAIL CARBON 4 SKY CORK CROSS  jsou především lehké a skladné. Díky své nízké hmotnosti a systému rychlého složení najdou využití při dlouhých trail runningových výzvách. Ve složeném stavu mají na délku pouhých 38 cm, takže je lze snadno připnout na běžeckou vestu. Při délce 115 cm váží 200 g

Slovy Zuzany: "Odolná a stabilní skládací hůl, která zabírá minimum místa, když je složená. Tato hůl se dobře přizpůsobuje terénu, vhodná i do náročnějších exponovaných terénů pro nejnáročnější uživatele, kteří si rádi dopřávají pohyb ve volném terénu."

Karbonový tubus, korkové madlo

Tubus je z karbonu, což zabezpečuje jejich lehkost. Hrot kulatý, dobrý pro odpich na přírodním podkladu. Botička crossover je odolná, netočí se, dobře se přizpůsobuje terénu a jejich 8 nožiček ideálně kopíruje terén.

Rukojeť korková příjemná, s možností prodloužené korkové rukojetí pro chůzi nebo seběh z kopce. Ergonomická rukavička je dobře padnoucí, prodyšná, propojená s holí s magnetickým poutkem, co výrazně ulehčuje její manipulaci a dělá proces vycvaknutí a nacvaknutí poutka jedinečný a velice pohodlný.

O značce TSL Outdoor

TSL Outdoor je světový lídr ve výrobě sněžnic a holí, se sídlem v srdci francouzských Alp. Hole TSL se vyznačují odolností a spolehlivostí v náročných podmínkách, jedinečným designem, inovativními funkcemi a skvělou ergonomií při používání. Značka se také soustředí na udržitelnost výroby a snaží se minimalizovat svůj dopad na životní prostředí v průběhu výroby.

Díky všem těmto faktorům si značka TSL získala celosvětovou reputaci a stala se oblíbenou mezi outdoorovými nadšenci.

IMG-20230625-WA0054 (2)

Zuzana Vorobeľová

Instruktorka Nordic Walking, ambasadorka holí TSL Outdoor
Recenze
Trail running